Verhuur grote bus met chauffeur

Alleen in Amsterdam en Kennemerland

De chauffeur helpt niet met in- en uitladen. De chauffeur schikt alleen de goederen in de auto. De klant laadt zelf in en uit. De chauffeur brengt de vracht naar het door U gegeven adres. U bepaalt waar te parkeren, U betaalt parkeergeld en eventuele boetes voor fout parkeren.

Hulp bij het verhuizen

Deze dienst geldt regionaal, nationaal zowel als internationaal.

De chauffeur helpt bij laden en ontladen. Er is een mogelijkheid additionele verhuizers in te schakelen, meubels uit elkaar en in elkaar te zetten, alsmede het gebruik van katrol en verhuislift. De prijs is afhankelijk van de bestemming.

Regionaal

Amsterdam en Kennemerland

U betaalt alleen voor de tijd.

De minimale tijd is een uur. Na een uur wordt elke additionele vijftien minuten berekend.

De teller start vanaf het moment dat het voertuig op het door U aangegeven adres arriveert en stopt als de verhuizing klaar is. Prijzen hier.

Nationaal

Nederland

De prijs omvat

  1. De tijd die begint vanaf het moment het voertuig arriveert o het door U aangegeven adres en eindigt wanneer het werk voltooid is. De minimumtijd is een uur, na het eerste uur rekenen we per additionele vijftien minuten. Prijzen hier
  2. Kilometers,  We tellen de afstand vanaf het laadpunt tot het punt van ontladen.

Als de laad en ontlaadpunten buiten Amsterdam of Kennemerland liggen wordt een extra bedrag in rekening gebracht. Dit bedrag wordt van tevoren overeengekomen. Dit bedrag hangt af van de afstand van postcode 1975 EZ tot het ontlaadpunt. Prijzen hier.

Internationaal

Europese Unie (tijdelijk niet beschikbaar)

De prijs omvat

  1. De teller start vanaf de aankomsttijd van het voertuig op het door U aangegeven adres en het volledige laden van het voertuig. Vervolgens tot de aankomst op plaats van bestemming en volledige ontlading en vervulling van andere overeengekomen diensten. Prijzen hier.
  2. Kilometers worden geteld van de plaats van laden tot de plaats van ontlading. Prijzen hier

Als de laad en ontlaadpunten buiten Amsterdam of Kennemerland liggen wordt een extra bedrag in rekening gebracht. Dit bedrag wordt van tevoren overeengekomen. Dit bedrag hangt af van de afstand van postcode 1975 EZ tot het ontlaadpunt. Prijzen hier

Er kunnen eventueel kosten voor tolwegen en tunnels in rekening worden gebracht.

Verhuizing

Regionaal, nationaal en internationaal

We kunnen het hele verhuizingsproces organiseren. We bekijken hoeveel en wat voor soort transport en mensen nodig zijn voor de verhuizing. Indien nodig kunnen we een verhuislift of hefvorktruck bestellen. Eventueel kunnen we meubels ontmantelen en assembleren alsook huishoudelijke spullen inpakken. Deze dienst is regionaal, nationaal en internationaal.

Urgente verhuizingen

We kunnen U helpen in geval van urgente verhuizingen. Voor een verhuizing binnen zes uur rekenen we een additionele 100 per cent boven het reguliere uurtarief, binnen 12 uur 50 per cent.

Afvoer van afval

We kunnen bouwafval en ander afval verwijderen en naar een stortplaats brengen. De klant geeft aan waarheen het afval vervoerd moet worden of wij doen dat voor een tarief van 2 euro per kilo (exclusief BTW). Prijzen hier.

Kortingen

20 per cent korting voor mensen met een beperking, 65-plussers en studenten.

Reguliere klanten die voor de tweede keer gebruik maken van onze diensten krijgen 10 per cent korting, vanaf de vierde keer krijgt U 20 per cent korting.

Kortingen zijn geldig gedurende de werkweek van 9 tot 17 uur. Kortingen zijn niet cumulatief.